پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل بلو اسکرین!!
نقل قول:
حقیقت من کاری به cpu نداشتم اصلا. ولی موقعه خرید چون با یه واسطه خرید انجام شد اون واسطه اول مادر بورد رو تحویل نگرفت و گفت خرابه سوکت بعد فروشنده گفت سالمه و تست میکنم براتون دیگه تست انجام شد و خرید کردیم ولی طی این فرایند خودم نتونستم ایرادو ببینم. تا امروز که واسه نصب فیلتر مجبور شدم همه قطعات رو باز کنم بدجوری کنجکاو شدم ببینم اون ایراد سوکت چی بوده و واسه همین cpu روهم باز کردم ولی خیلی احتیاط کردم که مشکلی پیش نیاد و هیچ اتفاقی هم نیوفتاد فقط پردازنده رو از رو سوکت برداشتم جاشون نیگاه کردم دوباره بستم. جز این ستا سیستم دیگه داشتم و همه رو خودم از پایه بستم و مونتاژ کردم. مشکلی هم نبوده. حالا نمیدونم واقعا چیکار کنم. سیستم هم شدید لازم دارم[emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji27]
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
به هر حال این موارد همیشه پیش نمیاد . به هر حال یک اشتباه تو این فرایند باز کردن سیستم داشتید که سیستم بوت نمیشه . بوق اخطار هم نشون میده ایراد از سمت پردازنده هست .
احتمال اسیب دیدن خود پردازنده چقدره!؟
نقل قول:
احتمال اسیب دیدن خود پردازنده چقدره!؟
در حد صفر ..
من الان مادر بورد رو مجدد فقط با پردازنده و رم و گرافیک بیرون از کیس تست کردم ولی اینبار فکر کنم ۷ بار بوق زد. و پردازنده خیلی زود داغه داغ میشه. این علامت خاصی هست!؟
و اگر ممکنه نزدیک ترین مرکز خدمات شرکت اواژنگ رو معرفی کنید لطفا
نقل قول:
من الان مادر بورد رو مجدد فقط با پردازنده و رم و گرافیک بیرون از کیس تست کردم ولی اینبار فکر کنم ۷ بار بوق زد. و پردازنده خیلی زود داغه داغ میشه. این علامت خاصی هست!؟
و اگر ممکنه نزدیک ترین مرکز خدمات شرکت اواژنگ رو معرفی کنید لطفا
7 بوق کوتاه هم پردازنده است .
همون خ 25 گاندی
ممنون از راهنمایی هاتون.
سلام مجدد ببخشید که مزاحم شدم.
من مادر بورد رو بردم گارانتی و گفتن باید چتد روز بمونه. احتمال داره سوکت کلا عوض بشه!؟ مشکلی براش مشکلی پیش نمیاد!؟
نقل قول:
سلام مجدد ببخشید که مزاحم شدم.
من مادر بورد رو بردم گارانتی و گفتن باید چتد روز بمونه. احتمال داره سوکت کلا عوض بشه!؟ مشکلی براش مشکلی پیش نمیاد!؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد . این کار با دستگاه انجام میشه .
سلام.
میتونم بپرسم تفاوت کارایی مادربورد x99 ud4 با x99 designare ex و مادربورد ایسوس رمپیج وی ۱۰ چقدر هست!؟
الان برای گیم و اورکلاک ۶۹۵۰ میخوام. البته الان ۶۸۵۰ دارم.
نقل قول:
سلام.
میتونم بپرسم تفاوت کارایی مادربورد x99 ud4 با x99 designare ex و مادربورد ایسوس رمپیج وی ۱۰ چقدر هست!؟
الان برای گیم و اورکلاک ۶۹۵۰ میخوام. البته الان ۶۸۵۰ دارم.
با قطعات مشترک بسیار کم هست . البته بردهای گران قیمت تر به دلیل المان های استفاده شده عموما قویتر هستند .